Exor söker webbutvecklare!

Webbutvecklare sökes!

Är du en teknikintresserad och driven systemutvecklare som vill arbeta i ett mycket välmående och utvecklande företag så ska du se hit. Kamratskapen och sammanhållningen är på topp, kollegorna är teknikhungriga och vårt fräscha kontor har ett centralt läge endast ett stenkast från Uppsala Centralstation. Vi har dessutom även anställda i både Jönköping och Örebro. 


Vem söker vi?

Vi söker dig som gärna har ett par års arbetslivserfarenhet, som kanske tröttnat på att pendla till Stockholm och istället ser fördelen med att sitta inhouse i Uppsala?

Hos oss kommer du få jobba med ”hela stacken”, men plus i kanten om du brinner lite extra för frontend. Har du dessutom talang gällande kreativitet och webbdesign blir det två plus i kanten.

Arbetet innebär att du jobbar med kundanpassad systemutveckling, där webben dominerar. Arbetet innebär även att du får möjlighet att bära projektansvaret mot kund, din förmåga att kommunicera med kunden är därför en mycket viktig del av projektleveransen.

Som person är du social, driven och har initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet liksom att du har intresse för problemlösning.

Ansökningsdatum

Sista dag för ansökan är 2 okt, men rekryteringsarbetet med intervjuer pågår fortlöpande under ansökningstiden. Anställningen gäller omgående (snarast möjligt).

Kontaktperson

Frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Per Hallström (konsultchef). 
018-666706                per.hallstrom@exor.se

Läs mer om tjänsten: http://exor.se/Webbutvecklare/