Klart du ska bli medlem i Uppsala Systemvetare!

Vill du, förutom att plugga en spännande utbildning som ger goda framtidsutsikter, få ut maximalt av din studietid? Då ska du engagera dig i Uppsala Systemvetare. Här finns det mesta för de flesta som läser programmet eller bara enstaka kurser i systemvetenskap vid Uppsala Universitet.

Bli fest och pubrundefixare i Eventutskottet, programmera mera i programmeringsstugan, värna om utbildningens kvalité i Utbildningsutskottet, lär dig sköta en hemsida med IT-Utskottet, få kontakt med spännande företag i Näringslivs utskottet eller varför inte göra allt? Eller vill du bara vara med och ha det gött, inte göra så mycket, du är välkommen i vilket fall!

Varför ska jag bli medlem?
Som medlem i Uppsala Systemvetare får du gå på alla event som föreningen anordnar, själva eller tillsammans med företag. Du får engagera dig och tillföra precis så mycket du själv vill och orkar till precis vilket eller vilka utskott du vill. Det går också jättebra att bara vara medlem och ta del av det som föreningen erbjuder.

Du får även ett bra stöd i din utbildning om du någon gång skulle stöta på problem på vägen, då rycker vi in och finns där för dig.

Kan jag bli medlem?
Det enda som krävs för att bli medlem i Uppsala Systemvetare är att du är studerande vid Uppsala Universitet, Institutionen för informatik och media, enheten för Systemvetenskap, i Uppsala. Alltså läser kurspaketet, går kandidatprogrammet eller av ett våra masterprogram i Uppsala.

Vad kostar medlemskap?
Att bli medlem i Uppsala Systemvetare kostar ingenting och medlemskapet är helt frivilligt.

Hur blir jag medlem?
Du trycker på länken nedan och följer anvisningarna, det tar en minut! Kanske två.
Har du några frågor eller bara vill säga Hej! Hör av dig till oss på ordforanderiet@systemvetenskap.nu

Registrera dig här!